martes, 1 de abril de 2014

PROJECTE CUINA SALUDABLE, CUINA DE MERCAT





PROJECTE CUINA SALUDABLE, 
CUINA DE MERCAT

El PQPI d'Auxiliar de Cuina de la FISE va assistir a les activitats proposades per l'Ajuntament de Palma (PalmaEduca), dins del programa d'Activitats Educatives 2013-2014. Marga, la tècnica responsable, ens va fer els tallers del projecte que consta de tres sessions.





La primera sessió la vàrem realitzar dia 18 de març al Mercat de l'Olivar. En aquest taller vàrem aprendre com a d'ésser la nostra alimentació, la importància de consumir aliments frescs i de temporada i a dissenyar un menú saludable. Desprès passejàrem pel mercat de l'Olivar per conèixer la seva organització i veure d'aprop els productes que hi podem trobar.

 


A la segona sessió vàrem treballar l'higiene i la manipulació d'aliments. 

 



La tercera sessió d'aquest projecte de Palma Educa és la visita a Mercapalma que nosaltres  relitzàrem a gener.

 


Moltes gràcies, Marga!!!



PRODUCTE FINAL

Una vegada feta la part d'investigació, on els i les alumnes han recollit molta informació en les nostres sortides i a través d'Internet, realitzaran un power point en parelles. Aquest treball s'exposarà als companys d'altres aules.

Aquí teniu l'índex dels continguts que hem treballat al projecte "Cuina de mercat".

GUIÓ DEL PROJECTE CUINA DE MERCAT

                                               PQPI AUX. DE CUINA CURS 2013.2014

11-  El mercat

1.1.Definició.
1.2.Origen.
1.3.Els mercats municipals.

22- Tipus de productes que podem trobar al mercat.

2.1.Què són els productes de temporada?
2.2.Què són els productes frescs?
2.3.Verdures i hortalisses.
2.4.Carn.
2.5.Ous, llegums i pasta.
2.6.Peix i marisc.


33- Alimentació i salut.

3.1.Què és la piràmide d’alimentació?
3.2.Higiene i manipulació d’aliments.
3.3.La cuina ràpida i els seus perills.
3.4.Un menú saludable.

0 comentarios:

Publicar un comentario