II Jornades de Portes Obertes PQPIs Fundació S'Estel.Avui matí l'equip de docents i alumnes dels PQPIs de la FISE hem presentat les II Jornades de Portes Obertes. 

 La Jornada de Portes obertes és una iniciativa que sorgí d’una reunió del professorat ara fa un any. Ja es realitzaren unes de totes les Unitats de la FISE  i per nosaltres és una manera interessant de  poder compartir amb tots les nostres vivències dins de les aules.

Per nosaltres ha representat una oportunitat perquè els nostres alumnes,  protagonistes de tot allò que feim, puguin superar l’etiquetatge demostrant la seva valua amb les seves tasques i productes realitzats.

En nostre objetiu era molt és ambiciós que fos sigui una jornada qualsevol, ja que són els mateixos alumnes, amb la coordinació dels professors, els que prepararen els espais, les activitats, els tallers i d’altres per a tots el assistents a fi de fer-los participar de la tasca que desenvolupam.

Aquí us  de deixam unes fotos i la guia que hem presentat als nostres convidats.
Esperem que hagi estat  interessant per tots els assistents  perquè per nosaltres és  un orgull poder compartir-lo amb tots vosaltres.

                Un alumno de PQPI jardineria explicando los proyectos desarrollado a diferentes invitados.


                                           Catering preparado por alumnos PQPI jardineria                                                           Muestra de trabajos
Comentarios

Entradas populares de este blog

L@S MAESTR@S EN EL PAPEL DE ALUMN@S: TRABAJANDO EMOCIONES

IES CAN BALO: CURSO 2017-18 UNA NUEVA REALIDAD!!!!!!!!

LA SEGUNDA GUERRA MUNDIAL A TRAVÉS DEL CINE