FULL DE RUTA DE FPB

    


      Volem compartir amb vosaltres la nostra fulla de ruta que hem utilitzat durant aquest curs escolar juntament amb la posada en marxa de l’ús dels portafolis. 

            Consideracions prèvies

      Cadascun dels projectes, treballs, activitats i quadernets dels desenvolupats al llarg del curs estan, per una banda, adaptats al currículum fixat per a l’FPB i, per altra, adaptats a les característiques dels nostres alumnes i als resultats que volem assolir.

      A la dinàmica del treball, l’alumne ha de saber que treballarà, per a què ho farà,  com es durà a terme,que aprendrà i quin serà el producte final que es vol aconseguir.  D’aquesta manera són necessàries les sessions setmanals d’avaluació - programació per a que cadascun d’ells sigui conscient del moment educatiu on es troba.

   Tot això ens permet oferir oportunitats per construir el propi coneixement, potenciar la capacitat de recerca i, despertar la curiositat i la motivació per així considerar l'alumne/a protagonista actiu en el seu procés d'aprenentatge. També respectant el ritme d'aprenentatge i ajudant a connectar els nous coneixements amb les idees prèvies pròpies. Al mateix temps, seguim propiciant hàbits d'investigació i d'aprendre de i amb els altres.


      Aprendre no és només emmagatzemar informació, s'ha de relacionar i interioritzar. 

Comentarios

Entradas populares de este blog

L@S MAESTR@S EN EL PAPEL DE ALUMN@S: TRABAJANDO EMOCIONES

LA SEGUNDA GUERRA MUNDIAL A TRAVÉS DEL CINE

IES CAN BALO: CURSO 2017-18 UNA NUEVA REALIDAD!!!!!!!!