VISITA DELS ALUMNES DE LA FUNDACIÓ S'ESTEL AL PARLAMENT




LA FUNDACIÓ S’ESTEL VISITA EL PARLAMENT



El passat dilluns 18 d’octubre els alumnes de la Fundació S’Estel, visitaren el Parlament de les Illes Balears per assistir al II Congrés de la Infància de les Illes Balears amb motiu del Dia Mundial de la Infància i del XXIVè aniversari de la Convenció sobre els Drets dels Nins, aprovada l'any 1989.
Els nins i les nines dels centres escolars, entre ells els de la Fundació S’Estel, han treballat a les aules unes propostes per millorar els seus municipis o barriades que traslladen a les administracions durant aquestes sessions plenàries. La de la Fundació S’Estel tractava sobre com millorar el barri on estava ubicat un dels centres de menors.
Durant el torn de presentació de propostes, han intervingut nins i nines representants dels col·legis Santa Magdalena Sofía (Palma) i Ágora Portals (Calvià), del CEIP Son Caliu (Calvià), de la Fundació S'Estel (Palma) i dels municipis de Santa Eulàlia d'Es Riu, Santanyí, Eivissa i Maó.
Al Ple hi han assistit dirigents de les diferents institucions públiques de Balears entre ells la presidenta del Parlament, Margalida Durán i Sandra Fernández, consellera de Família i Serveis Socials,  a més de nombrosos diputats i diputades en representació de cadascun dels grups parlamentaris de la cambra.

Després de la finalització de l’acte el Gabinet de Premsa de la Consellera va contactar amb nosaltres i va entrevistar la nostra coordinadora de les unitats docents Núria López.


Comentarios

Entradas populares de este blog

LA SEGUNDA GUERRA MUNDIAL A TRAVÉS DEL CINE

Videoforum "Intocable"

IES CAN BALO: CURSO 2017-18 UNA NUEVA REALIDAD!!!!!!!!