Entradas

Mostrando entradas de febrero, 2014

3a SORTIDA AL MERCAT DE PERE GARAU

Imagen
3a SORTIDA AL  MERCAT DE PERE GARAU 13/2/2014 PROJECTE CUINA DE MERCAT Avui hem tornat al mercat de Pere Garau per investigar i  fer una comparativa de preus al mercat de les verdures i hortalisses. Els i les alumnes han fet parelles i tenien una fitxa on apuntar el nom de la parada, l'origen i el preu de dues hortalisses. Hem triat la carxofa, la col, la bleda, la fava, la pastanaga, la carabassa, la colflori i els sofrits. Ja ens coneixen al mercat i ens rebem amb molta il·lusió. INVESTIGAM: Al mercat hi varem trobar aquesta hortalissa. Sabeu què són i per què s'empren?

2na SORTIDA DEL PROJECTE CUINA DE MERCAT

Imagen
2na SORTIDA DEL  PROJECTE CUINA DE MERCAT Els i les alumnes de PQPI de Aux. de Cuina de  la Fundació S'Estel han realitzar la segona sortida al mercat de Pere Garau. En aquesta sortida han investigat les verdures i hortalisses de temporada. També han treballat les unitats de mesura que s'utilitzen més sovint al mercat. SOLUCIÓ DE LA SETMANA PASSADA. Per classificar i valorar els productes s'utilitzen criterir de qualitat. El kiwi italià té menys qualitat perquè té una forma menys homogenia, és d'aspecte més rugòs. L'altre