miércoles, 19 de febrero de 2014

3a SORTIDA AL MERCAT DE PERE GARAU




3a SORTIDA AL
 MERCAT DE PERE GARAU
13/2/2014

PROJECTE CUINA DE MERCAT

Avui hem tornat al mercat de Pere Garau per investigar i  fer una comparativa de preus al mercat de les verdures i hortalisses. Els i les alumnes han fet parelles i tenien una fitxa on apuntar el nom de la parada, l'origen i el preu de dues hortalisses. Hem triat la carxofa, la col, la bleda, la fava, la pastanaga, la carabassa, la colflori i els sofrits. Ja ens coneixen al mercat i ens rebem amb molta il·lusió.













INVESTIGAM:
Al mercat hi varem trobar aquesta hortalissa. Sabeu què són i per què s'empren?




martes, 11 de febrero de 2014

2na SORTIDA DEL PROJECTE CUINA DE MERCAT




2na SORTIDA DEL 

PROJECTE CUINA DE MERCAT



Els i les alumnes de PQPI de Aux. de Cuina de  la Fundació S'Estel han realitzar la segona sortida al mercat de Pere Garau. En aquesta sortida han investigat les verdures i hortalisses de temporada. També han treballat les unitats de mesura que s'utilitzen més sovint al mercat.



SOLUCIÓ DE LA SETMANA PASSADA.


Per classificar i valorar els productes s'utilitzen criterir de qualitat. El kiwi italià té menys qualitat perquè té una forma menys homogenia, és d'aspecte més rugòs. L'altre